ONZE WERKMETHODESTelefonisch nemen wij geen opdrachten aan, er wordt enkel op afspraak gewerkt. Een eerste consultatie kan doorgaan op een locatie naar uw keuze. Tijdens dat eerste contactmoment kan u uw vraag gedetailleerd voorleggen, waarna wij de wettelijkheid van uw vraag nagaan.

 

Als er wordt besloten om uw zaak aan te nemen, begint ID-Investigations een onderzoek. De opdracht wordt opgenomen in een overeenkomst volgens de Wet van 19 juli 1991.

 

ID-Investigations bepaalt volgens uw dossier, wat de benodigdheden zijn en welke kosten er kunnen worden aangerekend om de opdracht tot een goed einde te brengen. Dit wordt op voorhand met u besproken vooraleer u een overeenkomst tekent zodat u op een transparante manier zicht hebt op mogelijke kosten. Deze beslissing mag niet ingaan tegen de wetten in het algemeen, en in het bijzonder tegen Artikels 5, 6, 7 en 14 van de Wet van 19 juli 1991.

 

Wij houden u steevast op de hoogte van de evolutie van het onderzoek. Indien u dat wenst, zorgen wij voor tussentijdse rapporten. Op het einde van de opdracht bezorgen wij u een gedetailleerd eindrapport met daarin eventuele bewijsstukken, een overzicht van de onderzoeksdaden en de kosten.

 

ID-Investigations gaat discreet te werk. Er worden geen gegevens, bevindingen of informatie doorgegeven aan derden.